Havi archívum

Apr 27

Pénzügyi, Ügyrendi és Stratégiai Bizottság 2011.04.28.

Meghívó

Biatorbágy Város Képviselő-testületének Pénzügyi, Ügyrendi és Stratégiai Bizottság 2011. április 28-án, csütürtökön 11.00 órai kezdettel, rendkívüli ülést tart a Városházán, melyre tisztelettel meghívom.

Kép
Változtak az üdülési díjak
Apr 26

Változtak az üdülési díjak

A város fonyódligeti üdülőjében továbbra is nyitva áll a lehetőség mérsékelt térítési díjú nyaralásra, pihenésre. A balatoni vendégszobákban a biatorbágyi lakosoknak 1.700 forint az éjszakai szállás, amely árból a gyerekek és nyugdíjasok további kedvezményre jogosultak.

Apr 22

Képviselő-testületi ülés 2011.04.28.

Meghívó

Biatorbágy Város Képviselő-testülete 2011. április 28-án (csütörtökön), 15 órakor a Városháza tanácstermében (102. terem) képviselő-testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom.

Napirend

Apr 22

Oktatási Bizottság 2011.04.27.

Meghívó

Biatorbágy Város Képviselő-testületének Oktatási Bizottsága 2011. április 27-én, szerdán 16:00 órai kezdettel rendkívüli ülést tart a Városházán, melyre tisztelettel meghívom.

Apr 15

Közművelődési, Ifjúsági és Sport Bizottság 2011.04.19.

Meghívó

Biatorbágy Város Képviselő-testületének Közművelődési, Ifjúsági és Sport Bizottsága 2011. április 19-én, kedden 14.00 órai kezdettel ülést tart a Városházán, melyre tisztelettel meghívom.
A bizottsági ülést munkalátogatással kezdjük (14:00 órakor) a Szily-kastélyban a Biatorbágyi Ifjúsági Bűnmegelőzési Klubban.

Apr 15

Oktatási Bizottság 2011.04.18.

Meghívó

Biatorbágy Város Képviselő-testületének Oktatási Bizottsága 2011. április 18-án, hétfőn 15:00 órai kezdettel ülést tart a Városházán, melyre tisztelettel meghívom.

Apr 15

Egészségügyi és Szociális Bizottság 2011.04.18.

Meghívó

Biatorbágy Város Képviselő-testületének Egészségügyi és Szociális Bizottsága 2011. április 18-án, hétfőn, 14.00 órai kezdettel ülést tart a Városháza , melyre tisztelettel meghívom.

Kép
Mihó Attila László
Apr 15

Coming Soon Biatorbágy! Hegedülj nekünk Mihó!

Április 8. és 10. között Gödöllőn rendezték a VI. Országos Népzenei Verseny döntőjét, amelyen Mihó Attila László, a Biatorbágyi Pászti Miklós Alapfokú Művészetoktatási Intézmény népi hegedű tanszakos hallgatója kiemelkedő teljesítménnyel első helyezést ért el. A területi versenyeken közel 1000 fő mutatta be tudását, az országos válogatóra 63 szólista és 42 együttes jutott be.

Kép
biaikarate.jpg
Apr 14

Zsófi katája aranyat ért!

2011. április 2-án London közelében került megrendezésre a Japan Karate Association Európa-bajnokság. A 21 országból érkezett közel 300 versenyző között a válogatott tagjaként a Viadukt SE új szakosztályát a VIADUKT-BUSHIDO-t három karatésunk képviselte: Ruip Zsófia, Marton Bálint és Vágvölgyi Balázs. A felnőtt női mezőny kemény küzdelmei után Ruip Zsófia katája (kata=formagyakorlat) bizonyult a legjobbnak, így ő lett az Európa-bajnok.

Kép
Nyelvelés a globalizmus ellen
Apr 14

Nyelvelés a globalizmus ellen

Április 9-én, szombaton Biatorbágy Általános Iskolája adott otthont a Simonyi Zsigmond Kárpát-medencei helyesírási verseny megyei döntőjének. A Magyar Nyelvtudományi Társaság által kiírt, és városunkban rendezett vetélkedésen Pest megye legfelkészültebb diákjai vettek rész. Ezen a napon dőlt el, hogy a felső tagozatos diákok évfolyam szerinti kategóriáiban kik juthatnak tovább az országos döntőre.

Kép
Szarvasugrás
Apr 14

Átnevezett utcák

Új nevet kaptak a város autópálya felöli kapujánál, a két népszerű bevásárló üzletet magában foglaló, ám még zömében beépítetlen terület utcái. A Képviselő-testület nemrég hozott határozata értelmében a Szarvasugrás nevű településrész már meglévő és a jövőben feltárandó útjait a Csodaszarvas-legendánkból ismert szereplőkről kívánják elnevezni.

Kép
Csusszancs
Apr 13

Csusszancs az iskolásokért!

A 2011-es Divízió 1-es jégkorong világbajnokság „A” csoportjának mérkőzéseit április 17-23 között a Papp László Budapest Sportarénában rendezik Magyarország, Olaszország, Dél-Korea, Spanyolország és Hollandia részvételével. A Biatorbágyi Jegespengék hokisai jóvoltából április 20-án városunk általános iskolásai közül Abroncsos Gábor testnevelő tanár vezetésével közel negyvenen látogathatják meg a délután 4 órakor kezdődő Olaszország – Dél-Korea jégkorongmérkőzést.

Kép
Leplezzük le a fegyveres rablót!
Apr 12

Előzetesben a bankrabló

Elfogták a férfit, aki az utóbbi hetekben környékünk több pénzintézetében is fegyveres rablást követett el. A Biatorbágyi Takarékszövetkezet fiókja előtt járt már Sóskúton, Tarjánban és próbálkozott a XI. kerületben is. Mindösszesen közel 4 millió forintot sikerült zsákmányolnia.

Kép
Leplezzük le a fegyveres rablót!
Apr 11

Leplezzük le a fegyveres rablót!

Fényes nappal rabolták ki a Biatorbágy és Vidéke Takarékszövetkezet Szabadság utcai fiókját 2011. április 6-án. Délelőtt 10 óra 40 perc körül egy sötétzöld személygépkocsival érkező fiatalember lépett a takarékfiókba, és egy ránézésre fegyvernek látszó tárggyal a dolgozókat a kasszában található pénz átadására kényszerítette, majd zsákmányával sietve távozott.

Apr 8

Képviselő-testületi ülés 2011.04.11.

Meghívó

Biatorbágy Város Képviselő-testülete 2011. április 11-én (hétfőn), 15:30 órakor a Városháza tanácstermében (102. terem) rendkívüli képviselő-testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom.