Havi archívum

Kép
Elhanyagolt állapotú üdvözlőtábláink
Jul 21

Gyűjtés az üdvözlőtáblákra!

Megújulhatnak a köszöntőtáblák a város bevezető útjain. Lecserélésük szükségességére egy civil mozgalom hívta fel a figyelmet. Az eredeti javaslatban különálló rovásírásos táblák elhelyezése szerepelt. A képviselők ezen ötletből kiindulva egy jobbik megoldást választottak, amely szerint az amúgy már eléggé viharvert köszöntőtáblákra a teljes felújításuk során kerülhetne a rovásírásos szöveg.

Kép
Megoldás született a szelektív hulladékgyűjtésre
Jul 19

Változás a szelektív hulladékgyűjtésben

Július 1-jétől a gyűjtőpontok környékén lakók és a hulladékkezelő kérésére a képviselő-testület csökkentette a szelektív hulladékgyűjtő szigetek számát.

Kép
Hőségriadó
Jul 14

Másodfokú hőségriasztás

Dr. Paller Judit mb. országos tiszti főorvos 2011. 07. 13-tól 2011. 07. 15-ig másoddfokú hőségriasztást rendelt el.

Kép
Biatorbágyi sikerek Ajkán
Jul 12

Biatorbágyi dzsúdós sikerek Ajkán

Két tanítványunk szerepelt Ajkán a Sopron Bank Kupán, június 6.-án, ahol a végén sikerült mindkettőjüknek a dobogó legfelső fokára állni.

Kép
Hőségriadó
Jul 8

Hőségriadó

Dr. Paller Judit mb. országos tiszti főorvos 2011. 07. 08-tól 2011. 07. 11-ig harmadfokú hőségriasztást rendelt el, miután a meteorológiai szolgálat előrejelzése szerint péntektől a napi átlag hőmérséklet meghaladhatja a 27 fokot.

Kép
† Andrész Mátyás (1941-2011)
Jul 6

In memoriam Andrész Mátyás!

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Andrész Mátyás, Biatorbágy Város Önkormányzatának kitüntetettje, korábbi képviselője, bizottsági tagja és a város elismert polgára 2011. július 5. napján életének 69. évében elhunyt. Az Önkormányzat az elhunytat a család beleegyezésével, saját halottjának tekinti.

Jul 6

Ítélkezési szünet

Magyarország címereA Budaörsi Városi Bíróság 2011. július 18. - augusztus 19. között ítélkezési szünetet tart. Az ítélkezési szünet alatt a bíróság tárgyalást nem tart, a pénztár sem üzemel.

Kép
Egy héttel később nyit az Agárdi Pop Strand!
Jul 4

Egy héttel később nyit az Agárdi Pop Strand!

Az időjárás előrejelzések alapján, a július első hétvégéjén érkező tartósan hideg és csapadékos időjárás, lehetetlenné tenné a családok és főleg a gyermekek önfeledt és vidám szórakozását az Agárdi Pop Strandon, ezért az Irigy H. Mirigy és a Dinamit koncerteket új időpontban – aug. 12. péntek – tartják meg.