Havi archívum

Kép
Biatorbágy díjai, elismerései
Jun 30

Grafikai pályázat

A Budakörnyéki Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsa pályázatot hirdet a Társulás logójának megtervezésére és elkészítésére. Az ötletpályázat beadási határideje: 2015. szeptember 25. A nyertes pályázatot a Társulási Tanács bruttó 50.000.-Ft pénzdíjjal jutalmazza. Pályázati kiírás a mellékletben.

Jun 29

Településfejlesztési Bizottság 2015.06.30.

Meghívó

Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének Településfejlesztési Bizottsága 2015. június 30-án, kedden 16 órai kezdettel munkaterven kívüli rendkívüli ülést tart a Városházán, melyre tisztelettel meghívom.

Kép
Biatorbágy díjai, elismerései
Jun 24

Épül a körforgalom

Az önkormányzat ezúton értesíti az érintetteket, hogy a Viadukt alatti körforgalom építése 2015. július elején kezdődik. A beruházást irányító Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. a közbeszerzési versenytárgyalások nyerteseként a VIANOVA 87 Közmű- és Útépítő Zrt.-t jelölte ki a munka elvégzésére, amely július 1-jén kezdi meg a beruházás előkészítését.

Kép
Biatorbágy díjai, elismerései
Jun 24

Közterület-felügyelő kerestetik

A Budakörnyéki Közterület-felügyelet azonnal betölthető állást hirdet közterület-felügyelői vizsgával rendelkezők számára, Biatorbágy város közigazgatási területén végzendő, teljes munkaidős munkakörre. Pályázni 2015. július 3-ig lehet a mellékelt feltételek alapján.

Jun 23

Pénzügyi, Ügyrendi és Stratégiai Bizottság 2015.06.24.

Meghívó

Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi, Ügyrendi és Stratégiai Bizottsága 2015. június 24-én, szerdán 16 órai kezdettel rendkívüli ülést tart a Városházán, melyre tisztelettel meghívom.

Jun 19

Képviselő-testületi ülés 2015.06.25.

Meghívó

Biatorbágy Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2015. június 25-én (csütörtökön), 15.00 órakor a Városháza tanácstermében (102. terem) képviselő-testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom.

Kép
molino_0606.jpg
Jun 18

Lélekben összenőve

Június 19-21-ig egy estén és két napon át: Városünnep testvérvárosokkal Biatorbágyon. Jöjjön, gyere, nézze, lássad, legyen, legyél velünk! Alkalom a találkozásra, beszélgetésre, kikapcsolódásra. Kultúra, sport, zene, tánc és minden egyéb, ami belefér. Biatorbágy város szeretetvendégségbe hívta testvértelepüléseinek küldöttségeit és szólítja mindazon itt élőket, akik már ismerik őket, illetve akik szívesen kötnének személyes kapcsolatot a meghívással élni tudó érkezőkkel.

Jun 12

Településfejlesztési Bizottság 2015.06.16.

Meghívó

Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének Településfejlesztési Bizottsága 2015. június 16-án, kedden 15 órai kezdettel munkaterv szerinti rendes ülést tart a Városházán, melyre tisztelettel meghívom.

Jun 12

Pénzügyi, Ügyrendi és Stratégiai Bizottság 2015.06.17.

Meghívó

Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi, Ügyrendi és Stratégiai Bizottsága 2015. június 17-én, szerdán 17 órai kezdettel munkaterv szerinti rendes ülést tart a Városházán, melyre tisztelettel meghívom.

Jun 12

Oktatási és Kulturális Bizottság 2015.06.15.

Meghívó

Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének Oktatási és Kulturális Bizottsága 2015. június 15-én, hétfőn, 13.00 órai kezdettel ülést tart a Városháza a 102-es tanácstermében, melyre tisztelettel meghívom.

Jun 12

Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015.06.15.

Meghívó

Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testülete Egészségügyi és Szociális Bizottsága 2015. június 15-én (hétfőn) 17.00 órai kezdettel ülést tart a városházán, melyre tisztelettel meghívom.

Kép
fovarosi_vizmuvek_logo.jpg
Jun 10

Eltörött? Eldugult? Szivárog? Jelentse be, és megjavítjuk!

Bár mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Fővárosi Vízművek szolgáltatási területéhez tartozó települések ivóvíz- és szennyvízhálózata kifogástalan állapotban legyen, minden hibát sajnos nem tudunk megelőzni. Tudjuk, milyen bosszantó, ha a település ivóvíz- vagy szennyvízhálózata nem működik tökéletesen, megsérül, szivárog, ezért munkatársaink éjjel-nappal rendelkezésre állnak, hogy a szennyvízhálózati sérüléseket, vízfolyásokat elhárítsák, a közcső-hálózathoz tartozó megrongálódott szerelvényeket, mérőket kijavítsák.

Kép
cimlap_2015_junius.jpg
Jun 9

Körforgás időben és térben

Megjelent a Körkép Június-júliusi összevont száma. Tartalmában egyebek között az elközelgő városünnepről, az épülő körforgalomról, az iskolák vakáció előtti heteinek történéseiről, valamint a civil egyesületek programjairól és a város májusi eseményeiről kaphatnak képet az olvasók.

Kép
Biatorbágy díjai, elismerései
Jun 5

Felbontják a József Attila utcát

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2015. június 8 –tól, Biatorbágy József Attila utcában (Viola és Petőfi utca között) vízvezeték építési munkálatok lesznek. A kiviteli munka útfelbontással jár, mely az eddig megszokott közlekedést nehezebbé teszi. A kivitelezés során előfordulhat, hogy az üzemelő vezeték megsérül, ebben az esetben a vízszolgáltatást ideiglenes jelleggel szünetelteti kell, a hiba kijavításáig. Kérjük Önöket, hogy a jelzett időszakra valamennyi vizet szíveskedjenek tartalékolni. A régi és az új vezeték összekötésének időpontjáról „a néhány órás kényszerű vízelzárásról” időben írásban kapnak tájékoztatást. A munkálatok idejére megértésüket, türelmüket előre is köszönjük. A munkával kapcsolatban bővebb felvilágosítást a helyszíni csoportvezetőtől valamint az építésvezető kollégától kaphatnak. Műszaki vezető Bogár Gergely: +36 30 849 07 20

Kép
osszetartozas_napja.jpg
Jun 4

Megemlékezés a Nemzeti Összetartozás Napján

2015. június 04-én, csütörtökön 18:00 órától a Dózsa György úti Trianon-emlékműnél lesz a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából tartott városi megemlékezés. Beszédet mond: Horváth Tamás, csallóközi testvértelepülésünk, Alistál polgármestere. Köszöntőt mond: Sólyomvári Béla képviselő. Közreműködik az alistáli színjátszó kör verses, zenés összeállítással.

Jun 2

Pénzügyi, Ügyrendi és Stratégiai Bizottság 2015.06.03.

Meghívó

Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi, Ügyrendi és Stratégiai Bizottsága 2015. június 3-án, szerdán 15 óra 30 perckor rendkívüli ülést tart a Városházán, melyre tisztelettel meghívom.

Jun 2

Képviselő-testületi ülés 2015.06.03.

Meghívó

Biatorbágy Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2015. június 3-án (szerdán), 16 órakor a Városháza tanácstermében (102. terem) rendkívüli képviselő-testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom.

Kép
focilabda.png
Jun 2

Pest Megyei Kupadöntő

A Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatósága kijelölte a Pest Megyei Kupa idei, újkori története sorrendben kilencedik fináléjának helyszínét és időpontját. A döntés értelmében az évről évre egyre rangosabb sorozat utolsó, a kupagyőzelemről döntő mérkőzésének ezúttal Üllő Városi Sporttelepe ad otthont június 7-én, vasárnap. A nézők ingyen tekinthetik meg a 17 órakor kezdődő, izgalmasnak ígérkező Nagykáta SE - Viadukt SE Biatorbágy mérkőzést.