Havi archívum

Aug 28

Településfejlesztési Bizottság 2015.09.01.

Meghívó

Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének Településfejlesztési Bizottsága 2015. szeptember 1-jén, hétfőn 16:00 órai kezdettel munkaterven kívüli rendkívüli ülést tart a Városházán, melyre tisztelettel meghívom.

Aug 28

Képviselő-testületi ülés 2015.09.01.

Meghívó

Biatorbágy Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2015. szeptember 1-jén (kedden), 17 órakor a Városháza tanácstermében (102. terem) rendkívüli képviselő-testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom.

Kép
Volánbusz Zrt.
Aug 28

Változások a buszközlekedésben

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a Viadukt alatti csomópont lezárása miatt 2015. augusztus 31-étől a Volánbusz járatai is terelt útvonalon közlekednek. Az ideiglenes forgalmi változásokról a mellékelt tájékoztatókon olvashatnak bővebben.

Kép
Hőségriadó
Aug 28

Szombattól 2. fokozatú hőségriadó

Dr. Paller Judit megbízott országos tisztifőorvos 2015. augusztus 29-én 0-tól 2015. szeptember 1-én 24 óráig a hőségriasztás 2. fokozatát rendelte el.

Kép
Viadukt
Aug 26

Körforgalmi helyzetjelentés

A körforgalom kivitelezésével megbízott Vianova 87 Zrt. tájékoztatta Biatorbágy Város Önkormányzatát, hogy 2015. augusztus 31-én, hétfőn reggel 9.00 órától megkezdi a Viadukt alatti körforgalom hídépítési munkáit a rendelkezésére bocsájtott kiviteli tervek alapján. Ettől az időponttól a járműközlekedést a már júliusban kijelölt ideiglenes terelőútvonalakra irányítják. A forgalmi rend változását jelző, illetve előjelző táblákat a Magyar Közút Zrt. augusztus 30-ig helyezi ki a településen. A terelőútvonalakról szóló nyomtatott tájékoztatót az önkormányzat már júliusban eljuttatta minden helyi háztartásba, illetve a környező településekre, de a kiadvány most is igényelhető a hivatal ügyfélszolgálatán. Kérjük legyenek türelmesek! Vezessenek óvatosan! Vigyázzunk egymásra!

Kép
torbagyi_templom.jpg
Aug 26

Nyitott Templomok Napja

A tavaly 300 éves jubileumát ünneplő Torbágyi Katolikus Egyházközség idén először nevezett be a Nyitott Templomok Napjára. A Torbágyi Szűz Mária Szent Neve Templom 2015. szeptember 19-én, szombaton délután 4 órától várja kulturális programmal az érdeklődőket.

Kép
ritsmann.jpg
Aug 19

Testnevelői állás

A Ritsmann Pál Német Nemzetiségi Általános Iskola igazgatója határozatlan időre, teljes munkaidős testnevelő tanári állást hirdet. Munkába állás: azonnal. Érdeklődni lehet: 06 30 337 47 63

Aug 18

Toborzás -Nyitva a katonai pálya ajtaja

Folyamatos a toborzás a honvédségnél; a szervezet több beosztással várja az önként jelentkező pályázókat. A Magyar Honvédség az ország egyik legnagyobb munkáltatójaként van jelen a régió munkaerőpiacán, kiszámítható, biztos jövőt jelent az elhivatottaknak.

Kép
kozteruletfelugyelo.jpg
Aug 13

Közterület-felügyelői állások

A Budakörnyéki Közterület-felügyelet a „közszolgálati tisztviselőkről szóló” 2011. évi CXCIX. törvény 45.§ (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet közterület-felügyelői teljes munkaidős álláshelyek betöltésére.

Kép
szucslajos.jpg
Aug 11

Szűcs Lajos lett Pest megye miniszteri biztosa

2015. június elsejétől megyei fejlesztési biztosokat nevezett ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a megyei fejlesztési projektek megvalósításának támogatására. A miniszteri biztosok sem külön díjazásban, sem juttatásban nem részesülnek, munkájukat titkárság nem segíti.

Kép
a_fagylalt_ejszakaja.jpg
Aug 7

Fagyik éjszaka

Az előző évekhez hasonlóan augusztus 14-én ismét megrendezésre kerül a „Fagylalt Éjszakája" esemény, amelynek lényege, hogy záróra után éjfélig FÉLÁRON kínálják gombócaikat a programhoz szabadon csatlakozó cukrászdák és fagylaltozók.

Kép
korkep_2015.jpg
Aug 5

Augusztusi újság

Elektronikusan már olvasható a Biatorbágyi Körkép augusztusi száma. Az újság várhatóan augusztus 11 és 15 között jut el a biatorbágyi háztartásokba, ám 10-én, hétfőn délután már megtalálható lesz az önkormányzat ügyfélszolgálatán, illetve a Faluház recepcióján.

Kép
lelek3.jpg
Aug 5

Lélekben összenőve

Ratkó József Egy ágyon, egy kenyéren című költeményének egyik sorát választotta idei városünnepe mottójául Biatorbágy. A vers zenés feldolgozása a Kormorán együttes előadásában több alkalommal is felhangzott június 19 és 21 között, utalva az összetartozásra, amely városunk és testvértelepülései lakosságát ezer szállal visszavonhatatlanul összeköti. Az eseményről két televíziós összeállítást is készített a Biatorbágy Városi Televízió. Ide kattintva az első rész, ide kattintva a második rész tekinthető meg.

Kép
Biatorbágy díjai, elismerései
Aug 5

Szombaton is nyitva a hivatal

A Biatorbágyi Polgármesteri Hivatal 2015. augusztus 8-án szombaton 8.00 és 12 00 óra között ügyfélfogadást tart.