Havi archívum

Kép
Biatorbágy díjai, elismerései
Aug 23

Okosodjunk

Biatorbágy közoktatási kérdéseiről tartott tanácskozást Ihászné Pálfi Katalin köznevelési referens vezetésével a város pedagógus kara.

Kép
cwsboco_logo.jpg
Aug 23

Állásajánlat

Helyi munkalehetőséget kínál egy nemzetközi háttérrel rendelkező, mosdóhigiéniai termékek és bértextília szolgáltatásával és értékesítésével foglalkozó multinacionális cég hazai leányvállalata. Raktáros és munkaruha raktáros pozíciókba keresnek munkatársakat. 

Aug 19

Képviselő-testületi ülés 2016.08.23.

MEGHÍVÓ

Biatorbágy Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2016. augusztus 23. napján (kedden), délután 16:00 órakor a Városháza tanácstermében (102. terem) rendkívüli képviselő-testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom.

Napirend

Aug 19

Településfejlesztési Bizottság 2016.08.23.

MEGHÍVÓ


Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének Településfejlesztési Bizottsága 2016. augusztus 23-án, kedd 15:00 perces kezdettel munkaterven kívüli ülést tart a Városházán, melyre tisztelettel meghívom.

Napirend
 

Kép
Egészségház
Aug 16

Egészségünkre

Biatorbágy Város Önkormányzata a helyi egészségügyi ellátás javítása érdekében betegelégedettségi felmérést készít. A biztonságosabb, jobb és kényelmesebb ellátás érdekében ezúton is kérünk minden biatorbágyi polgárt, hogy az itt elérhető elektronikus kérdőív kitöltésével segítse elő a szolgáltatás fejlesztését!

Kép
Biatorbágy díjai, elismerései
Aug 12

Rendkívüli főépítészi ügyfélfogadás

Tisztelt Biatorbágyi Polgárok! Tájékoztatjuk Önöket, hogy Rumi Imre főépítész – fontos hivatalos elfoglaltságai miatt – 2016. augusztus 17. szerda helyett, 2016. augusztus 18-án csütörtökön délután fogadja lakossági ügyfeleit. Az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk.

Megértésükben bízva:
Biatorbágyi Polgármesteri Hivatal

Kép
071.jpg
Aug 10

Járdaépítési program

Amint azt már többször közzé tettük Biatorbágy belterületén új elektronikus hírközlési rendszer – Gigabites passzív optikai hálózat (GPON) – kiépítésre adott engedélyt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság. A földkábelek fektetését a Magyar Telekom Nyrt. megbízásából a Hál-Ép Kft. egy előre meghatározott ütemterv alapján végzi. Az érintett lakók tájékoztatása a kivitelező feladata.

Kép
korkep_20016_augusztus_cimlap.jpg
Aug 10

Kép a városról

Hamarosan landol a postaládákban a Biatorbágyi Körkép augusztusi száma. Az új formai jegyekkel, betűtípussal és színekkel megjelenő lap kiemelten foglalkozik a városünnep eseményeivel, a herbrectingeni és gyergyóremetei testvér települési látogatásokkal. Tanulságos olvasmány a Miénk itt a tér rovat (11.

Kép
kemenysepro2.jpg
Aug 3

Soha ne adjon készpénzt a kéményseprőnek!

A katasztrófavédelem kéményseprő-ipari szervezete állományába tartozó kéményseprők nem kérnek és nem is vesznek át készpénzt az ügyféltől. A megrendelésre végzett munkák díját kizárólag számviteli bizonylat ellenében, átutalással lehet rendezni. A katasztrófavédelem kéményseprőjét egyértelműen azonosítja munkaruhája és szolgálati igazolványa. Az állampolgárokat arra kérjük, hogy a katasztrófavédelem kéményseprő munkatársától kérjék el igazolványát és ellenőrizzék személyazonosságát.

Kép
vihar-villamlas-d0002135d6e6827b2cdd3.jpg
Aug 1

Hogy kevesebb viharkár legyen!

A nyári viharokat és a velük együtt járó meteorológiai jelenségeket nem lehet megelőzni vagy elhárítani, azonban az általuk okozott károk mértékét megfelelő előkészületekkel csökkenteni lehet. Már az idei nyár is hozott komoly országos viharokat, az elmúlt héten több mint 1400 alkalommal volt szükség a tűzoltók segítségére a viharkárok felszámolása során.