Havi archívum

Kép
nagylaszlo.jpg
Jul 21

Búcsú Laci bácsitól

Sajnálattal adjuk tudtul, hogy Nagy László, az elhivatott állatvédő 2017. június 17-én kórházban elhunyt. Az önkormányzat saját halottjának tekinti. Temetése 2017. augusztus 4-én délelőtt 11-órakor lesz a biai katolikus temető urnafalánál, református egyházi szertartás szerint.

Kép
bialogoszines.jpg
Jul 21

Jegyzői ügyfélfogadás

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017. július 26-án, szerdán a jegyzői (aljegyzői) ügyfélfogadás szabadság miatt elmarad. Megértésüket köszönjük!
 

Kép
vaganyzari_inform.jpg
Jul 19

Vágányzári információ

A MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt. tájékoztatja az utasokat, hogy az Osztrák Vasút (ÖBB) vonalán végzett pálya karbantartási munkák miatt 2017. július 24-től 2017. augusztus 13-ig, a mellékelt hirdetményben szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Kép
kolozsvari.jpg
Jul 18

Zárva a pálya

Sajnálattal tájékoztatunk minden sportolni vágyót, hogy 2017. július 18-tól a Kolozsvári utcai sporttelep ideiglenesen zárva tart. Megértésüket köszönjük!

Kép
kivetito2_1600x900.jpg
Jul 5

Városünnep újranézve

A Völgyhíd TV, Biatorbágy Közösségi Televíziója „képes” volt több hírt, beszámolót és összefoglalót készíteni Biatorbágy idei városünnepéről. A szerkesztett műsorok közül itt lehet válogatni.

Kép
biatuz.jpg
Jul 5

Katasztrófatűz

Kigyulladt és teljes egészében égett egy száz négyzetméteres, háromszintes családi ház tetőszerkezete és a felső szintje hétfő éjszaka Biatorbágyon. A tűz keletkezésekor az épületben öt felnőtt és két kiskorú gyermek tartózkodott, akik időben, sérülések nélkül elhagyták az égő házat.