Bulcsúk aranynapja

A február 23.-án megrendezett érdi Benta Kupa judo versenyen a Viadukt csapatából öt gyerek indult. A kétszáz fős mezőny küzdelmei egész napos programot kínáltak, de megérte rászánni a vasárnapot, mert az elhozott két arannyal, két ezüsttel és egy negyedik hellyel a Biatorbágyi fiúk nem vallottak szégyent.

A legkisebbek között Somkuti Bulcsú (címképünkön) első helyen végzett. A munkája 100 százalékos volt, és nem csak a helyezése miatt. Dobásokkal és földharccal is nyert meccseket.
Aranyérmet szerzett a másik Bulcsúnk is, Salamon Bulcsú. Neki komolyabb mezőnyben kellet helytállnia, nagyon imponáló versenyzéssel nyerte a csoportját. Az egyik mérkőzését a „sírból hozta vissza”, megmutatva, hogy egy vesztesnek kinéző meccset is meg lehet fordítani.

Nagy Levente a végén a dobogó második fokára állhatott és – bár az utóbbi időben egyre jobb volt az edzésmunkája – erősödhet még a súlycsoportjában.

Az Oláh testvérek közül Kristóf volt az ügyesebb, második lett, de azért Gergő is nyert meccset, Ő a 4. helyen végzett. Gratulálunk a fiúknak!