Kisbusz a Fészekben

Tavaly december 1-jén támogatói estet szervezett a „Fészek” Fogyatékosok Nappali Ellátója a Faluházban. A Brass on Brass dixielandegyüttes jótékonysági koncertjének bevételét egy kisbusz vásárlására kívánták felhasználni, amely nagy segítségül szolgálhat az ellátottjaik közlekedéséhez. A koncerten és az azt követő időszakban, akkora összegű támogatás gyűlt össze, hogy március elején meg tudtak vásárolni egy kilenc személyes Ford Transit kisbuszt, amelyet nagy örömmel állítottak üzembe.

Kovács Mária intézményvezető és helyettese Dobozi Ibolya így számol be a „Fészek” nagy eseményéről: Pár hete van birtokunkban a jármű és már azóta több dologban segíti intézményünk munkáját. Hetente több alkalommal tudunk szállítani olyan biatorbágyi sérültet, akinek eljutását a támogató szolgálat nem tudta vállalni. Voltunk az Iharosban kirándulni, és ugyan csak három fordulóval sikerült kijutnunk, de az élményt ez nem csorbította. Szeretnénk további kirándulásokkal és az Önkormányzat segítségével megvalósítható fonyódligeti nyaralással gazdagítani ellátottjaink életét.

Köszönjük a kisbuszhoz nyújtott támogatásokat, és ezúton is szeretnénk a biatorbágyi lakosok figyelmébe ajánlani gondozottaink kerámia termékeit, amelyek weboldalunkon www.feszekbiatorbagy.hu és a Fészek Fogyatékosok Nappali Ellátója facebook oldalán is megtalálhatók. Nagyon szép, tavaszi hangulatú, vidám színekkel díszített húsvéti ajtó-, és ablakdíszek, kaspók, edényalátétek, hűtő mágnesek kaphatók kedvező áron. Személyesen munkaidőben 8-16 óráig várjuk az érdeklődőket a 2051 Biatorbágy, Táncsics utca 9. szám alatt. Telefon: 06 23 820 394, Mobil: 06 20 394 09 84