Milyenek is vagyunk?

Biatorbágy címmel már harmadik alkalommal hirdetett nemzetközi fotópályázatot a városunkban működő fotóklub. A kiírás amatőr és hivatásos fotósok számára egyaránt nyitott. Bárki küldhet fotót, aki itt él, vagy járt már Biatorbágyon az elmúlt években, netán most fogja felkeresni, hogy megismerje, s közben magába szívja e 820 éves település atmoszféráját, üde levegőjét, s képein magával vigye Biatorbágy csodálatos látványát.

A pályázat kiírója – a 2012-ben az Év alkotócsoportja címet elnyert Biatorbágyi Fotóklub Egyesület - javasolja a leendő résztvevőknek, hogy: „Alkotásaik mutassák be a város gazdag épített örökségét, történelmi helyeit, a biatorbágyiak mindennapjait és ünnepeit, az itt élők és az ide dolgozni járók napi munkáját, a gyönyörű természeti környezetet, a várost övező tájakat, és a hely minden vonzerejét. Képeikkel villantsák fel a még fellelhető hagyományokat. Mutassák be a képeken, milyennek látják Biatorbágyot, örökítsék meg testvérvárosaikkal szövődött kapcsolataikat, az ott élők életét. Fotózzák le a Biatorbágyról elszármazott híres embereket, vagy biatorbágyiak a világ más pontján való cselekedetéről szóljanak, esetleg átvitt értelemben fogalmazzák meg Biatorbágyot.”
A beküldési határidő: szeptember 30. A legsikeresebb pályaművek díjazásban részesülnek és részt vesznek a novemberi, Faluházi kiállításon.
Pályázati feltételek részletesen: www.biatorbagyifotoklub.hu