Csengetés előtti torlódások várhatók a közutakon

Szeptember 1-jétől erős torlódásokra lehet számítani a Biatorbágyról a főváros felé kivezető utakon illetve az ezek környezetében található mellékutcákban. A biatorbágyi vasútállomásnál állami beruházásban készülő körforgalom és a parkolók építése miatt félpályás útlezárásra került sor a Dózsa György úton, amely minden bizonnyal befolyásolni fogja az Ország út telítettségét is. A gépjárművel közlekedőknek valószínűleg sok türelemre, megértésre és figyelemre lesz szükségük a becsengetés előtti órákban.

Az iskolakezdéskor megszokott belső autóhasználat megnövekedése mellett a Pátyról, Etyekről, Sóskútról érkező átmenő forgalom emelkedésére is számítani kell. A Nemzeti Infrastruktúrafejlesztő Zrt. tájékoztatása szerint a vasútállomás előtti csomópont átépítésének befejezése október végére várható. A Karinthy Frigyes utcai iskola megközelítését azonban szeptember 1-jétől a vasútállomás felől is biztosítani fogják.

Biatorbágy Város Önkormányzata az iskolai évnyitókra szülői tájékoztatást készített, amely egyrészt a Karinthy utcai iskolaépület, másrészt a Szily-kastély környékének közlekedési rendjére hívja fel a figyelmet. 

Csatolmány Méret
Karinthy iskola forgalmi rendje (47.1 KB) 47.1 KB
Szily-kately parkolási rendje (47.85 KB) 47.85 KB