A helyi értékekről

Leleplezett rágalmazók; Iskolapélda; István, a rendteremtő – ezekkel a főcímekkel jelent meg a Biatorbágyi Körkép szeptemberi számának elektronikus változata, amely hamarosan nyomtatásban is olvasható lesz. Azoknak ajánljuk, akiket a szájról-szájra terjedő állhírek helyett, a közérdeklődésre számot tartó, hiteles forrásokból származó, valós tényeken alapuló, ellenőrzött és igaznak talált információk érdekelnek.

A lap szeptemberi száma közzé teszi a belügyminiszter levelét, amelyből egyértelműen megállapítható, hogy a biatorbágyi iskolaépítést megakadályozni szándékozók vélelmei alapján megindítatott rendőrségi nyomozás során sem törvénysértést, sem bűncselekményt nem fedezett fel a rendvédelmi hatóság.

Bemutatja, hogy az új korszak önkormányzati vezetése milyen hagyatékot örökölt oktatás- és nevelésügyben. Mire jutott a hiányosságok felszámolásában az elmúlt négy év alatt és mit tervez a jövőben.

Tarjáni István polgármester augusztus 20-án elhangzott beszédében a helyi hagyományok, értékek és rendteremtő kezdeményezések védelmében szállt síkra a helyi lakosok, családok, közösségek, az ország és a nemzet felemelkedése érdekében. Biatorbágyi Körkép 2014. szeptember.

Csatolmány Méret
Biatorbágyi Körkép 2014. szeptember (1.97 MB) 1.97 MB