Kerüljön képbe!

Megjelent a Biatorbágyi Körkép online változata. A Híd rovat célkeresztjébe város közéleti eseményeinek meghívói mellett a városgondnokság került. Az oktatási intézmények eseményeiről, többek között a sváb hagyományőrzésről, a kukoricaültetésről, az iskolai versenyeredményekről szokás szerint az Üzenőfüzetben olvashatnak.

Térlátásunkat, épített környezetünk minőségének kialakítását és megőrzését segíti a Miénk itt a tér rovatban a település új főépítészével készített interjú.
Mozaikok adnak számot az elmúlt hónap kulturális és közösségi eseményeiről és itt mutatkozik be a város egészségügyi koordinátora Dr. Csaba János. A majálisról villant fel néhány életképet a Pezsgő, míg a Sportpercekből értesülhetünk a legkiemelkedőbb sportteljesítményekről, illetve azt is megtudhatjuk mikor és milyen programokkal nyit a Kolozsvári utcai új diákatlétikai centrum. Híreink között a nyílt téri égetés szabályaira és a tüdőszűrésre hívnánk fel a figyelmet. Kerüljön képbe egy kattintással. A lap nyomdai változata a tervek szerint május 11-15-ig jut el a postaládákba.
 

Csatolmány Méret
Biatorbágyi Körkép 2016. május (3.9 MB) 3.9 MB