Székely utcai lakossági fórum

Lakossági Fórum a Székely utca lakói részére
Időpont: 2019. szeptember 02-án (hétfőn) 17 órakor
Helyszín: Székely utca és Tavasz utca kereszteződése

Tisztelt Székely utcai Lakók!
Mint már előzetesen értesülhettek róla az Útkorona Kft. 2019. szeptember 02-ától kezdené meg a Székely utca kiépítésének előkészítését.
A munkálatok során az építésben érintett utcaszakaszon a teljes jelenlegi útalapot kb. 40 cm mélyen vissza kell bontani, majd újra alapozni, útszegéllyel, vízelvezetőkkel és járórétegekkel ellátni. Ehhez az újraépítéshez – amelyre közel 60 millió forint közpénzt áldozott Biatorbágy Város Képviselő-testülete – az utcaszakasz ingatlantulajdonosainak, lakóinak támogató együttműködése, összefogása és türelme szükséges.
A konkrét útépítési munkálatok 2019. szeptember 09-től várhatóak.
Az önkormányzat célja, hogy a felújítással, újra építéssel összefüggően a Székely utca polgárai minél szélesebb körű tájékoztatást kapjanak, amely tervezhetővé teszi a jelenlegi életszakaszukat jelentősen befolyásoló időszakot. Az építés időtartamáról, a kivitelezés során várható kellemetlenségekről, a tervezett részleges- és teljes útzárakról az Önkormányzat egy lakossági fórum keretében szeretne tájékoztatást adni és egyeztetni az utca lakóival.
Mindezért az Önkormányzat lakossági fórumot hív össze a tervező, a kivitelező és a polgármesteri hivatal szakértő munkatársainak részvételével.

Lakossági Fórum a Székely utca lakói részére
Időpont: 2019. szeptember 02-án (hétfőn) 17 órakor
Helyszín: Székely utca és Tavasz utca kereszteződése

Együttműködésüket, türelmüket és megértésüket előre is köszönve.
Tarjáni István sk.
Biatorbágy polgármestere