Napi hírek a veszélyhelyzetről

ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ VESZÉLYHELYZETBEN BIATORBÁGY

Biatorbágy logo

Tisztelt Biatorbágyi Polgárok!

Tájékoztatjuk Önöket a veszélyhelyzetre vonatkozó – a kormányrendeletekkel összhangban bevezetett – helyi, ideiglenes intézkedésekről. Naprakész helyi információkat találnak még az önkormányzat Otthonunk Biatorbágy facebook oldalán, valamint a Média Kft. oldalán. Vigyázzunk egymásra!  Olvassa tovább!

03/16/2020 22:29
Europe/Budapest

ELMÚLT 70 ÉVES, VAGY KRÍZISHELYZETBEN VAN?

Tisztelt Biatorbágyi Polgárok!

Biatorbágy Város Önkormányzata a koronavírus-járvány idején krízishelyzetbe került állampolgárai számára a Családsegítő szolgálatán keresztül és koordinálásával nyújt segítséget.

Támaszt nyújtunk a hatósági házi karanténba kényszerülőknek és az otthon tartózkodást önként vállaló 70 év felettieknek.

 

03/25/2020 18:40
Europe/Budapest

Segítsünk egymásnak!

segitunk_egymasnak.jpg

Magyarország Kormánya létrehozott egy akciócsoportot, amelynek feladata, hogy segítse az önkéntes kezdeményezések és adományozások koordinációját, felkarolja az országszerte elindított civil mozgalmakat. Az oldalon található űrlap kitöltésével eljuttathatja felajánlását az akciócsoporthoz. A felajánlások elosztásában és felhasználásában a hazai segélyszervezetek fognak segíteni. Jelentkezni itt lehet.

03/25/2020 20:19
Europe/Budapest