Havi archívum

Kép
varga_szilard_3.jpg
Aug 29

Gyűjtés Varga Szilárdnak

Tisztelt Biatorbágyi Polgárok!
Segítsünk gyergyóremetei testvértelepülésünk Sírülő tánccsoportjának egyik tagjának, aki korábban városunk ünnepségein (Városünnep, Összetartozás napja) is többször fellépett.

Kép
biogastro_logo_v07.jpg
Aug 29

Biogastro konyhai állások

A biatorbágyi közétkeztetéssel valamint prémium ételkiszállítással foglalkozó Biogastro nevű cég szakács, raktáros és konyhai kisegítő kollégákat keres törökbálinti konyhájukra. Jelentkezni a hr@biogastro.hu elektronikus levelezési címen, valamint a +36 20 312 02 28-as telefonszámon lehet.

Kép
lovasnapok2018t.jpg
Aug 29

Biatorbágyi lovasnapok

Most hétvégén, szeptember 1-jén szombaton fogathajtás és vadászhajtás, szeptember 2-án vasárnap gyerekügyességi lovasverseny és díjugratás várja az érdeklődőket Biatorbágyon az iharosi lovaspályán.

Aug 24

Képviselő-testületi ülés 2018.08.28.

MEGHÍVÓ

Biatorbágy Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2018. augusztus 28. napján (kedden), délután 16:00 órakor a Városháza tanácstermében (102. terem) rendkívüli képviselő-testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom.

Napirend:

Aug 24

Településfejlesztési Bizottság 2018.08.27.

MEGHÍVÓ

Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének Településfejlesztési Bizottsága 2018. augusztus 27-én, hétfőn 16:00 órai kezdettel munkaterven kívüli, rendkívüli ülést tart a Városházán, melyre tisztelettel meghívom.

Napirend:

Kép
18_pic1_m.jpg
Aug 10

Téli rezsicsökkentés

Tájékoztató a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások téli rezsicsökkentéséről. A Kormány a téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé váló további intézkedésekről szóló 1364/2018. (VII. 27.) Korm. határozatában rögzíti, hogy a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások is részesülhetnek egyszeri természetbeni támogatásban.

Kép
Biatorbágy díjai, elismerései
Aug 9

Katalin-hegyi fórum

A beépítésre nem szánt külterületek, üdülő övezetek természeti környezetének megbecsülése és méltóságának visszaállítása Biatorbágy város lakóközösségének elemi érdeke és feladata. Biatorbágy Város Önkormányzata a külterületeket és a hétvégi házas üdülő területeket a település értékes részének tartja, ezért fejlesztésüket értékteremtési lehetőségként kezeli.

Kép
Biatorbágy díjai, elismerései
Aug 9

Újra nyílt lakhatási pályázat

Idén augusztus 31-ig – a helyi rendeletben szabályozott feltételek szerint – ismét pályázhatnak a Biatorbágyon legalább három éve állandó bejelentett lakóhellyel rendelkező személyek, családok a lakásépítés és vásárlás helyi támogatására kamatmentes kölcsön vagy vissza nem térítendő támogatás formájában.

Kép
Biatorbágy díjai, elismerései
Aug 8

Kérdőív a helyi piacról

Biatorbágy Város Képviselő-testülete a 2018. július 19-én tartott rendkívüli ülésén döntött arról, hogy indulni kíván a kormányzat által kiírt „Helyi piacok fejlesztése Pest megye területén” című pályázaton, amelynek célja egy a városközpontban kialakítandó új termelői piac kiépítése.