Megjelent a Katonasors 3. kötete

Megjelent a Katonasors harmadik és egyben befejező kötete, amely Környei István honvéd naplóját tartalmazza. A sorozat utolsó része megvásárolható a könyvesboltokban és magánál a szerzőnél is.

A huszonegy esztendős Környei István 1941-ben kapta meg behívóját Budapestre a 2. gépkocsizó lövészzászlóaljhoz, majd a keletre kivezényelt magyar hadtestek kiszállításának harmadik lépcsőjében őt is a Don mellé vezényelték. „A hátországban és a fronton rajnaplót vezetett, ami mellett saját jegyzeteket is írt több mint ezer oldal terjedelemben. A Katonasors trilógia befejező része kíméletlen őszinteséggel részletezi a német megszállás és a szovjet előrenyomulás napi krónikáját, ugyanakkor a Szálasi-rezsim bemutatása sem marad el.”


A befejező kötet 1943 április 30-tól 1945 január 19-ig taglalja a megszállás borzalmait 292 oldalon keresztül. A keménytáblás kötet megvásárolható a szerzőnél Biatorbágyon, a Kráter Műhely Egyesületnél, könyvesboltokban illetve a Biatorbágyi Krónikánál 2800 Ft-os áron. A kötet megjelentetését Biatorbágy Város Önkormányzata is támogatta.