Segítség a gépjárművásárlási támogatás igényléséhez

A gépjárművek vásárlásához, ez év április 30-ig igénybe vehető 300 ezer forintos állami támogatás igényléséhez nyújt segítséget a mozgáskorlátozott emberek számára a Biatorbágy és Környéke Mozgáskorlátozottak Egyesülete.

A társadalmi szervezet vállalja, hogy azoknak, akiket legalább 67 százalékban leszázalékoltak, illetve alacsony jövedelemmel rendelkeznek, segít az adatlapok helyes kitöltésében, részletes információt ad az igénylés menetéről és feltételeiről. A gépjárműszerzési támogatást ez év április 30-ig lehet igényelni a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán.

A gépjárművek vásárlásához felhasználható utalványról a nyári hónapokban döntenek az erre a feladatra létrehozott regionális és országos bíráló bizottságok. Mivel a gépjárműszerzési támogatások igénylésénél általában túljelentkezés tapasztalható, az idén előnyösen számíthat a döntésnél az is, ha a biatorbágyi jelentkezőkről környezettanulmányt készít és ad be e bizottságok részére az egyesület. A környezettanulmányon való részvétel önkéntes és ingyenes. Amennyiben Ön igényli ezt a szolgáltatást, a Biatorbágy és Környéke Mozgáskorlátozottak Egyesületének munkatársa szívesen áll a rendelkezésére.

Fontos, hogy tudja: a döntést nem az egyesület hozza, csak segít a támogatás igénylésében. A civil szervezet munkatársa, Horváth Zoltán elérhető a 06-70-606-9500-as telefonszámon, illetve elektronikus levélben a horvzolt@yahoo.com e-mail címen.

Postai levelet a 2051 Biatorbágy, Bocskai utca 29. címre írhat, illetve felkeresheti az ügyintézőt személyesen Biatorbágyon a Szent István út 11. alatt lévő (BrutalBikes számítástechnikai szaküzlet) irodában minden csütörtökön 15.30 és 17.30 óra között.