Lakossági fórum

Biatorbágy Város Polgármestere 2010. december 2-án 18 órakor a Közösségi házban Torbágyon és 2010. december 3-án 18 órakor a Biatorbágyi Általános Iskola biai épületében lakossági fórumot tart, melyre tisztelettel meghívom.

A lakossági fórum témái Biatorbágy funkcióbővítő városfejlesztése, új bölcsőde építése Biatorbágyon és a 2011. évi költségvetés előkészítésével kapcsolatos kérdések lesznek.

 

2010. december 2. 18:00 ̶Közösségi Ház (Fő utca 94.)

  • 2011. évi költségvetés előkészítése,
  • Biatorbágy funkcióbővítő városfejlesztése:

Biatorbágy Képviselő-testülete 2009-ben döntött a településközpontok rehabilitációjára kiírt pályázat benyújtásáról. A pályázatban 2010. január 5-én az IVS-ben lehatárolt „Torbágyi alközpont és városközpont együttes akcióterület”-en tervezett főbb projekt elemek kerültek benyújtásra.
A Regionális Operatív Programok Irányító Hatósága előzetesen a „Biatorbágy funkcióbővítő városfejlesztése” című első fordulós pályázatát támogatásra alkalmasnak ítélte.

2010. december 3. 18:00 ̶ Biatorbágyi Általános Iskola (Bia)

  • 2011. évi költségvetés előkészítése,
  • Új bölcsőde építése Biatorbágyon:

Biatorbágy Város Önkormányzata élve a külső támogatás lehetőségével 2009-ben pályázatot nyújtott be egy 60 férőhelyes bölcsőde építésére. Az elképzelések megvalósítására – a szűkös anyagi lehetőségek miatt – uniós források kihasználással nyílt lehetőség a szociális alapszolgáltatások és gyermekjóléti alapellátások infrastrukturális fejlesztésére kiírt KMOP-4.5.2 jelű pályázat során.

A pályázati anyagok sikeressége érdekében javaslattételre lesz lehetőség a fórum során. Észrevételeiket és javaslataikat folyamatosan várjuk. A kapcsolódó anyagok továbbra is elérhetők honlapunkon.

Tarjáni István
polgármester


Kapcsolódó oldalak: