Csusszancs az iskolásokért!

A 2011-es Divízió 1-es jégkorong világbajnokság „A” csoportjának mérkőzéseit április 17-23 között a Papp László Budapest Sportarénában rendezik Magyarország, Olaszország, Dél-Korea, Spanyolország és Hollandia részvételével. A Biatorbágyi Jegespengék hokisai jóvoltából április 20-án városunk általános iskolásai közül Abroncsos Gábor testnevelő tanár vezetésével közel negyvenen látogathatják meg a délután 4 órakor kezdődő Olaszország – Dél-Korea jégkorongmérkőzést.

A Divízió 1-es idei jégkorong világbajnokság kabala figurája Csusszancs jeges mackó. A világbajnokság szervezői ingyenes belépést biztosítanak diákjainknak, a Biatorbágyi Jegespengék pedig magára vállalta az utazási költségek összegyűjtését és kifizetését. Emlékeztető megjegyzés, hogy e civil egyesület kezdeményezésére vált legálisan és ingyenesen korcsolyázhatóvá Biatorbágy Szelíd-tava az elmúlt télen. Az egyesület az Önkormányzat szerény támogatása mellett főként saját tagjainak anyagi áldozatvállalásával működik.

A biatorbágyi korongosok felajánlását a 10403208- 50526578-49571000 bankszámla számon, illetve Kovács Attilán (06-20-564-84-85) keresztül önzetlenül is lehetséges támogatni. Csusszancs neve senkit nem kötelez hatalmas összegek felajánlására. Az iskolásokat szállító busz költsége csupán 50 ezer forint, amely akár 5 ezres hozzájárulásokkal is fedezhető.