Jelentkezési lehetőség a családi napközibe

Biatorbágy Városban a Premontrei Női Kanonokrend által fenntartott családi napközikbe elsősorban 2 és 4 év közötti gyermekeik napközbeni ellátását igénylő családok jelentkezését várjuk.

A családi napközikben a gyermekek ellátása kiscsoportos körülmények között történik, egy csoportban maximum hét gyermek gondozása folyik. A helyszín az Egészségház alsó szintjén lett kialakítva, az engedélyeztetés folyamatban.
Elsősorban olyan családok jelentkezését várjuk, akik munkahelyi elfoglaltságuk miatt nem tudják megoldani gyermekük napközbeni felügyeletét.
Azon családok számára is tudunk segítséget nyújtani, akik fogyatékkal élő gyermeket nevelnek, és napközbeni elhelyezésükről így kívánnak gondoskodni.

A szolgáltatásba elsősorban azok a 2. életévüket betöltött gyermekek vehetők fel, akik a 2. életévük betöltésének időpontjában minimum két éve igazoltan biatorbágyi lakóhellyel rendelkeznek.

A felvétel során előnyt élveznek:

A. A szülők munkavállalók, és a családnak havonta olyan kiadása van, amely kifizetésének elmaradása a lakhatásukat veszélyezteti.
B. Egyszülős család, ahol a szülő munkavállaló és a családnak havonta olyan kiadása van, amely kifizetésének elmaradása a lakhatásukat veszélyezteti.
C. A családban életvezetési problémák vannak (pl. konfliktus, szenvedély-, egyéb betegség, stb.) és a szolgáltatás igénybevétele kifejezetten a gyermek érdekét szolgálja.

 

A felvételekről külön erre a célra létrehozott felvételi bizottság dönt.

A jelentkezés feltétele a jelentkezési lap kitöltése, mely letölthető Biatorbágy Város és a Családsegítő Központ honlapjáról, valamint személyesen átvehető a Családsegítő Központban.
Jelentkezési lap leadható a Családsegítő Központban hétköznap 8 és 16 óra között a Mester utca 2. szám alatt (Egészségház 1 emeletén).
Leadási határidő :2011. május 31.

 

Kapcsolódó anyag: