Új internetes belépési kódok kiadása, elveszett kódok pótlása

A Népszámlálás zöldszámra és e-mailen érkező tömeges igény hatására a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) 2011. október 8-án úgy tájékoztatott, hogy azok a lakosok is igényelhetnek internetes belépési kódot, akiknek a címe eredetileg nem, vagy nem lakásként szerepelt a KSH népszámlálási címjegyzékében.

 

Amennyiben Ön interneten szeretné kitölteni a kérdőívet, az eljárás menete a következő:

1. Küldenie kell egy e-mailt a kod@ksh.hu címre, melyben a pontos címe (ajtószám pontosságig) megadásával kéri az internetes azonosító pótlását, illetve kiadását. Telefonon, papíron rögzített igény nem fogadható el!

2. Jogos igény esetén a KSH központilag fogja e-mailben a szükséges
Azonosítót és belépési kódot megküldeni.

3. Ön interneten kitölti a kérdőíveket.

4. Újonnan kiadott kódok esetén a KSH-tól megkapott visszaigazolást Önnek ki kell nyomtatnia, és át kell adnia a számlálóbiztosnak, vagy a Polgármesteri Hivatal (2051 Biatorbágy, Baross Gábor u. 2/A.) települési népszámlálási előadójának, Pomaházi Krisztina igazgatási osztályvezetőnek, hivatali munkaidőben (hétfőn: 8:00-18:00, kedd-csütörtökön: 8:00-16:30, pénteken: 8:00-14:00).
Amennyiben Ön nem adja át a visszaigazolást, a számlálóbiztosnak a címet fel kell keresnie és Önnek papírkérdőívet kell kitöltenie.

 

dr. Kovács András jegyző,
települési népszámlálási felelős
Biatorbágy Város Polgármesteri Hivatal

 

Kapcsolódó oldalak: