Bölények a Vadasparkba

Az európai bölények megmentése a célja annak a programnak, amely segítségével idén tavasszal három egyedből álló bölénycsalád költözhet a Budakeszi Vadasparkba. A kihalás veszélyével fenyegetett faj fogadását közel egy éves előkészítő munka előzte meg. Az állatok elhelyezésének és további boldog életének érdekében a Vadaspark adománygyűjtést, és 2012. március 3-án jótékonysági estet szervez. Bölényre Fel! 

 

Legyen Ön is részese az Európai Bölény Fajmegmentő Projektnek!
Tisztelt Állatbarát!

Örömmel tudatjuk, hogy nagy fába vágtuk a fejszénket!
Mi is bekapcsolódtunk a kihalás szélére sodródott Európai Bölény fajmegmentő programjába. Több mint egy éves szervezés, egyeztetés után, idén tavasszal személyesen is megismerkedhetünk munkánk "gyümölcsével", hisz egy egész európai bölénycsalád költözik a Budakeszi Vadasparkba!
Arra gondoltunk, hogy ezt a nagyszerű kezdeményezést egy Jótékonysági Est keretében meg is ünnepeljük, ahová - nem titkolt célunk - olyan releváns társaságot kívánunk meghívni, kiknek tagjai szívükön viselik rohamosan pusztuló természeti értékeink megmentését, ezek közül is az Európai Bölények sorsát.
Exkluzív és rendkívül kellemes hangulatú esténken bárkinek lehetősége nyílik arra, hogy már a belépők (4000.-Ft vacsorával) megvásárlásával is támogassák kezdeményezésünket, melyért cserébe egy feledhetetlen estét tölthetnek a budakeszi Vadaspark Étterem báltermében, 2012. március 3.-án (szombaton). Ínycsiklandó ételekkel és italokkal várjuk a résztvevőket, neves humoristák és művészek gondoskodnak az est kellemes hangulatáról.

A MENÜ
Vendégek fogadása
Frissen készült forró pogácsa
Leves
Gulyásleves bográcsból szabadon merítve
Főétel
Vörösboros vadpörkölt juhtúros-kapros galuskával
Fokhagymás aprópecsenye házi vegyes savanyúsággal
Akácmézes és Dijoni mustáros pácban érlelt csirkemell zöldséges rizzsel
Desszert
Farsangi fánk részeges barackízzel

Aki mégsem tud eljönni a bálra, Támogatói Jegy vásárlásával is részese lehet a kezdeményezésnek, melyet 3.000.- forintért vásárolhat meg.
Természetesen várjuk a nagylelkű és bőkezű hozzájárulásokat: kiemelt partnerként bárkinek adott a lehetőség, hogy egy nagyobb összeget "dobva a kalapba", egyéni pénzfelajánlásokkal vagy tombola nyereményekkel járuljanak hozzá a bölénycsalád budakeszi vadasparkos boldog életéhez.
A kezdeményezés egyedülálló volta miatt elmondható, hogy a program híre és ezzel a támogatók személye is több százezer, illetve a különböző körzeti és országos médiumoknak köszönhetően több millió emberhez fog eljutni majd.

A felajánlásokat direkt erre a célra nyitott bankszámla számra várjuk:
10918001-00000059-68150046

Reméljük, sikerül feledhetetlenné tennünk az estét, mi már nagyon várjuk, úgyhogy: "Bölényre fel"!
Megtisztelő jelenlétére feltétlenül számítunk!

RÉSZVÉTEL CSAK ELŐZETES BEJELENTKEZÉS UTÁN!
További információért és asztalfoglalásért forduljon hozzánk bizalommal:
Jaloveczky Viktória - 06 23 451 783 vagy 06 20 6617972