Torbágy Judo Kupát rendeztünk

November 10.-én került sor a fenti iskolában az idei utolsó, hazai tornánkra, ahol első versenyesek is kipróbálták a tudásukat. Nem kell szégyenkezni egyik gyerekünknek sem, eredménytől függetlenül, mindenki beleadott apait-anyait.

Fűz Barnabás erőn felül tudott teljesíteni, meg is nyerte a csoportját ugyanígy Hikisch Bence is, de Ő bronzérmet nyert. Gerse Zsombor, Incze Dani, Hancz Bernát és Tóth Nándor nem tudott még győzni, de első versenyükön nagyon jól helytálltak és keményen küzdöttek a rutinosabb ellenfelek ellen.

Kovács Kolos Andris, Forster Bertold és Kádár Kolos most nem győztek le mindenkit, de azért voltak nyertes meccseik és a végén ők is dobogóra állhattak. A Kádár Barnus és a Nánási Dani egy súlycsoportban indultak és a Dani nagyon megdolgozott azért, hogy -a Barnus mögött- a második helyen végezzen.

  

Tóth Csongor és a Salamon Bulcsú is első lett. Ez utóbbi meglepetés volt- persze, nagyon kellemes-, mert Bulcsú nem volt az esélyesek között. Az Oláh tesók, Kristóf és Gergő, szintén aranyérmet szereztek csak náluk ez várható is volt.

Összességében nagyon elégedettek vagyunk, hasznosan töltöttünk egy vasárnap délelőttöt és a vendég csapatok szívesen jönnének legközelebb is Biatorbágyra.