Fát a rajzokért

Édességcsomagot és karácsonyfát nyertek a Biatorbágyi Általános Iskola rajz szakkörösei a Biatorbágy határában található ruházati bevásárlóközpont országos karácsonyi pályázatán. A Szilágyi Dóra tanítónő által vezetett műhely diákjai nevében Kovács Viktória 6.d és Szmuda Zsófia 6.d tudósította városunkat az eseményről. Írásukat alább olvashatják.

Országos rajzversenyRajz szakkörön izgalmas feladat várt ránk. Dóra nénitől megtudtuk, hogy a Premier Outlets Center országos rajzpályázatot hirdetett. Rögtön eldöntöttük, hogy részt veszünk. Örömmel terveztünk, szívünket, lelkünket beleadva. Az eredménnyel nagyon meg voltunk elégedve. Másnap Dóra néni elvitte a pályázatra. Nagyon vártuk az eredményt.

Pénteken (dec. 6.) a 20 perces szünetben az összes tanuló a tornateremben gyülekezett. A Premier Outlets Center igazgatója adta át a díjat. Mi lettünk az elsők! Egy hatalmas édességcsomaggal ajándékoztak meg minket, az iskolánk pedig egy szépen feldíszített karácsonyfát kapott. Különdíjban részesült még az iskolánkból Fekete Borbála 7.a osztályos tanuló.

Megtudtuk, hogy rajzunkat több mint ezer alkotás közül választotta ki a zsűri. Nagyon boldogok vagyunk.

Kovács Viktória 6.d és Szmuda Zsófia 6.d

Biatorbágyi Általános Iskola