Motocross siker

Varga Levente a 2012. évi Pitbike Motocross Országos Bajnokság Junior Bajnoki címének megszerzése után az idei évben a felnőttek között is dobogóra állhatott. A mezőny legfiatalabb résztvevőjeként a Székesfehérvári Motocross Egyesület színeiben mérette meg magát, és a 2013. évi Országos Pitbike Motocross Kupasorozaton az előkelő 2. helyezést szerezte meg.

A Magyar Motorsport Szövetség Motocross Szakági Díjátadó Gálájára Újhartyánban került sor, ahol a sportág neves nagyjai is jelen voltak. Az ifjú versenyző az elismerő díjat, Németh Kornél, Szvoboda Bence, Szőke Márk, Id. Borka János és további híres sportolók társaságában vehette át.

Varga Levente 1998-ban született, 2013 júniusában végzett a Biatorbágyi Általános Iskolában. Jelenleg a két tannyelvű Újpesti Műszaki Szakközépiskola német - gépész szakán tanul. 2010 óta motorozik versenyszerűen a Székesfehérvári Motocross egyesület színeiben.

Eredményei:

2010. Pitbike Motocross Országos Bajnokság junior kategória 5. Hely

2011. Pitbike Motocross Országos Bajnokság junior kategória 3. Hely

2012. Pitbike Motocross Országos Bajnokság junior kategória  1. Hely

2013. Pitbike Motocross Országos Bajnokság  sport 140 kategória 2. Hely

Levente ezúton mond köszönetet az eddig elért eredményekért:  családjának, barátainak,  edzőjének: Matern Balázsnak, a csapatának: Motoaction Team-nek,  mindenkinek, aki szurkolt neki, és támogatta az elmúlt években.

Fotókat készítette: Sleider Viktor