Új időpontban a Gazdi Világtalálkozó!

Az egykori Biatorbágyi Mezőgazdasági Szakmunkásképző Intézetet diákjai, tanárai, dolgozói, a helyi lakosok is csak Gazdiként emlegették. S bár az iskola tizenéve megszűnt, él még jó néhány diákja, tanára szerteszét a világban, akiknek a Gazdi, Gazdi marad örökre, s e szó hallatán jóleső nosztalgiával gondolnak az itt eltöltött időkre.

Kedves Egykori Gazdisok!

A tervezett Gazdi Világtalálkozó meghirdetése óta eltelt idő alatt ugyan már néhányan jelentkeztetek, de nem elegen ahhoz, hogy szeptember 6-án kellő számban összegyűlve az iskola rangjához méltóan ünnepelhessünk. Ezért a találkozónak új időpontot keresünk, amelyet akkor jelölünk ki, miután a Biatorbágyi Mezőgazdasági Szakmunkásképző egykori tanárait és diákjait elértük és részvételi szándékukat rögzítettük. Az összejövetel helyszíne az egykori iskola gyönyörűen felújított épülete. Fényképeket, tablókat, kisebb-nagyobb emléktárgyakat, ellenőrző könyveket és bármilyen más, az iskolához köthető dokumentumot továbbra is várunk.

Kérlek benneteket, hogy minél nagyobb számban jelezzetek vissza, és egykori iskolatársaitokat is értesítsétek az eseményről!

Jelentkezni a klaci61@t-online.hu e-mail címen vagy a +36-20/466-5643-as telefonszámon lehet.

 Üdvözlettel: Kecskés László