Adománygyűjtésre szólít a Körkép

Megjelent és itt már olvasható a Biatorbágyi Körkép áprilisi számának online változata. A lap jelenleg a nyomdában van, terjesztésére az április 13-ával kezdődő héten kerül sor a településen. A lap tartalmából itt egyetlen írást emelünk ki:

Testvért bajban nem hagyunk magára! - címmel kárpátaljai testvértelepülésünk, Nagydobrony lakóinak kívánunk segítséget kérni. Az Ukrajnában kialakult helyzet humanitárius katasztrófával fenyeget. Az árak elszabadultak, az infláció óriási méreteket öltött, ezrek süllyednek mélyszegénységbe, már most sok az éhező. S az állapot javulására egyelőre nincs remény. Ezért azzal a kéréssel fordulunk Biatorbágy polgáraihoz, hogy aki teheti, adjon hetente egy ebédrevalót nagydobronyi magyar testvéreinknek! Tárgyi és tartós élelmiszer-adományok átjuttatása az ukrán határon jelenleg nem megoldható, ezért egyelőre kizárólag pénzadományokra számítunk.

Adományokat fogadunk Biatorbágy Város Önkormányzatának kizárólag e célra elkülönített számlaszámán – Unicredit Bank 10918001-00000005-65370385 – átutalással vagy csekkes befizetéssel (csekket a városháza ügyfélszolgálatán és a gyűjtőhelyeken lehet kapni).

Hamarosan gyűjtőurnákat helyezünk ki a város közintézményeiben és az arra vállalkozó boltokban, üzlethelyiségekben; a Biai Református Egyházközségben; a Torbágyi Református Egyházközségben; a városháza ügyfélszolgálatán; a Faluház ingyenes rendezvényein; a kiemelt városi rendezvényeken; a Viadukt SE hazai labdarúgó-mérkőzésein, az Iharosi sportpályán; a szombat délelőtti heti piacon felállított gyűjtőpultnál. Adjon hetente egy ebédrevalót!

Csatolmány Méret
Biatorbágyi Körkép 2015. áprilisi száma (2.72 MB) 2.72 MB