Támogatott civil élet

A város képviselő-testülete március végén elbírálta a helyi civilszervezetek 2015. évi munkájának támogatására kiírt pályázatra beérkezett igényeket. A döntést követően ebben az évben 29 alapítvány és egyesület részesült feladatalapú támogatásban. Az elbíráláskor megkülönböztetett figyelmet kaptak azok a célok, amelyek több szervezet együttműködésével, illetve az ifjúsági korosztály bevonásával, a fiatalok aktivizálási szándékával valósulnak meg.

Az önkormányzat továbbra is kiemelten – külön szerződés alapján – segít több szervezetet, így az önkéntes tűzoltókat, a polgár- őrséget, a Mozgáskorlátozottak Egyesületét és a Nagycsaládosok Egyesületét, valamint a Viadukt Sportegyesületet. Az egyes szervezeteknek odaítélt civil támogatások pontos összegéről és a támogatott célok részleteiről itt lehet további részleteket olvasni.

Felhívjuk mindazon szervezetek figyelmét, amelyeknek számlaszáma megváltozott, jelezzék ezt a szervezési osztályon Ihászné Pálfi Katalinnak a palfi.katalin@biatorbagy.hu e-mail címen, vagy hagyományos levélben. Egyébként a szerződést az önkormányzat nem tudja előkészíteni.