Dzsúdós hírek

A Viadukt SE Judo szakosztályának három fiatal versenyzője indult a február végi Benta Gia Form Kupán Érden, ahol mindannyian érmet szereztek. Oláh Kristóf legtöbbször a kedvenc válldobását használta, de leszorítással is nyert meccset. Nem okozott csalódást, simán lett súlycsoportja győztese.

Sasvári Krisztina a döntőben egy hazai kislánnyal küzdött, de alulmaradt, ellenfele rutinosabb versenyzéssel tudott győzni. Így Krisztink a második helyen végzett, de ezért is megérdemli az elismerést, kezdőként nagyon jó eredményt ért el.
Salamon Bulcsúra az utolsó csoportban került sor, ő a legprofibb versenyzőnk. Idősebbek között indult, komoly meccsek után állhatott a dobogó harmadik fokára. Négy ellenfele volt, ezért körmérkőzéses rendszerben küzdött és hiába volt csak egy vesztes meccse, két másik társával „körbeverték egymást”. Vagyis, rajta kívül a másik két versenyzőnek is egy-egy vesztett mérkőzése volt, de ők több pontot szereztek, így szorult a harmadik helyre. Gratulálunk az érmekhez! A képen Sasvári Kriszti látható akcióban.