Iharosi-völgyi tábor

Tartalmi bekezdések

Az Iharosi-erdő szélén található 34 férőhelyes vendégház kiválóan alkalmas különböző jellegű táborok, osztálytalálkozók lebonyolítására, valamint kirándulócsoportok fogadására.

Jelenleg a vendégház alapvető funkciója, hogy az általános iskolások nyári, szünidei táboroztatását biztosítsa, ezenkívül óvodai foglalkozások, erdei iskolák, összejövetelek helyszínéül, valamint turistaszállóként szolgáljon. Sokoldalúságára csak néhány példa: a tábor kiválóan alkalmas osztálytalálkozók, kézműves-, nyelvi- és sporttáborok, főzőversenyek lebonyolítására, valamint nyugdíjas csoportok, turistacsoportok, óvódások, általános iskolások fogadására. Biatorbágy természeti szépségei, csodálatos panorámája évente sok száz kirándulót vonz. Számukra kiváló szálláshelyül szolgál az Iharos-erdő szélén található turistaház. A környező erdőkben és hegyeken kellemes kirándulásokat lehet tenni. Különösen érdemes megtekinteni a Nyakaskövet és a Sóskúti-fennsík nyugati peremének sziklavonulatát.

Az épületben öt szoba található: egy kétszemélyes, kettő tízszemélyes, és kettő hatszemélyes. Az épület végében található az étkező, amely oktatásra is kiválóan alkalmas. A főépület mellett található felszerelt konyha lehetőséget biztosít ételek elkészítésére vagy felmelegítésére. A ház előtti fedett terasz nagyszerű teret biztosít összejövetelek, foglalkozások lebonyolításához. Az épületet riasztó biztosítja.

Az épülethez hatalmas udvar tartozik, kocsibeállóval, grillezővel, bográccsal. A mellékhelyiségek (WC, mosdó és zuhanyzó) szintén az udvarban találhatóak két konténerben, jó állapotban. A tábor jó híre – adottságainak köszönhetően – gyorsan elterjedt. Aki a táborban megfordult, elégedett volt a szolgáltatásokkal és a csodálatos tájjal. A tanárok, szülők és a vendégek egyöntetű véleménye, hogy ezt a helyet a lehető legjobb célra hasznosította az Önkormányzat. Bíznak benne, hogy a jövőben még sokáig fogja szolgálni a biatorbágyiak és az idelátogató vendégek pihenését, kikapcsolódását és szórakozását.

Megközelíthetőség:
Biatorbágy közúton az M1-es autópályán, illetve az 1. számú főúton közelíthető meg. A főútról a körforgalomnál Biatorbágy felé elkanyarodva a Viadukt alatt balra kell elfordulni az Iharosi sportpálya irányába. Közvetlenül a sportpálya mellett található az Iharos-völgyi tábor. (ld. a térképen)

Képek


 
Árak:

A tábor bérleti díja hétköznap (hétfőtől-csütörtökig): 14.400 Ft/nap
3 egymást követő nap bérlése esetén: 24.000 Ft/3 nap
4 egymást követő nap bérlése esetén: 30.000 Ft/4 nap
5 egymást követő nap bérlése esetén: 36.000 Ft/ 5 nap
A tábor bérleti díja hétvégén: 21.600 Ft/nap
Ott alvás esetén további 1.080 Ft/fő /éj

A tábor bérleti díj az igénybevevők számától független.

Kapcsolat:

Amennyiben szobát kíván foglalni üdülőnkben, vagy érdeklődni szeretne, az alábbi elérhetőségek valamelyikén teheti meg.

Biatorbágyi Polgármesteri Hivatal
Pénzügyi Osztály
2051 Biatorbágy, Baross G. u 2/a

Dankó-Gara Eszter
+36 23 310-174/202
gara.eszter@biatorbagy.hu

Csatolmány Méret
Szobafoglalási dokumentum (514.51 KB) 514.51 KB
Házirend (166.07 KB) 166.07 KB